JJ_web_1140x700.jpg

Taky vám sil a energie každým rokem ubývá? To je bohužel “normální”. Dá se s tím něco dělat…

Jsou věci, které dříve nebo později potkají každého muže. A úbytek testosteronu bohužel patří mezi ně. Proč bohužel? Protože ho provází spousta nevítaných příznaků. 

Pokud si myslíte, že se vás tento problém netýka a negativní dopady způsobené poklesem hladiny testosteronu se vám v každodenním životě zatím vyhnou, dost možná se mýlíte.

Pokles hladiny hormonu T je totiž je přirozený u všech mužů — a začíná už po třicítce. Je proto zcela normální, že už kolem čtyřicítky na sobě začnete pozorovat změny, mezi které patří snížené sebevědomí, nižší výkonnost, klesající optimismus, ztrácející se síla ve svalech, zvýšená potřeba spánku, nespavost a mnohé další.

Příznaky klesajícího testosteronu nedokázal zastavit ani Ján Jackuliak. Jak sám říká: 

“Celý život jsem se cítil být v celkem slušné formě. Někdy kolem čtyřicítky jsem ale začal pozorovat takový sešup. Nejprve jsem to omlouval třeba jarní únavou nebo náročným dnem v práci. Až když jsem viděl, že se mi síla ani energie nevracejí ani po přiměřeném odpočinku, pochopil jsem, že mám co dělat s úbytkem testosteronu. 

Rozhodl jsem se proto nějak bránit a vyzkoušel doplněk stravy Maxulen. Pomáhá mi lépe čelit příznakům spojených s poklesem hladiny testosteronu. Díky Maxulenu se cítím každý den o něco lépe. ”

Doplněk stravy Maxulen byl vyvinut tak, aby podpořil normální funkci svalů a nervového systému (hořčík, zinek), pomohl snížit únavu a vyčerpání (vitamín B6) a udržoval normální hladinu testosteronu v krvi (zinek). 

Tak nezapomeňte. Úbytek testosteronu je možná normální. To ale neznamená, že si ho musíte nechat líbit.

Někdy kolem čtyřicítky jsem ale začal pozorovat takový sešup. Rozhodl jsem se proto nějak bránit a vyzkoušel doplněk stravy Maxulen.

Ján Jackuliak

SLEVA 50% na první zásilku

Více zde

Složení

Semeno pískavice řeckého sena (Trigonella foenum-graecum extrakt), plnidla (uhličitan vápenatý, mikrokrystalická celulosa), oxid hořečnatý, protispékavé látky (oxid křemičitý, kyselina stearová, hořečnaté soli mastných kyselin), citronan zinečnatý, lešticí látka (hydroxypropylmetylcelulosa, glycerol), pyridoxin-hydrochlorid.

Maxulen® není přípravek pro růst mužského hormonu T. Tyto přípravky jsou na předpis a jejich užívání musí být konzultováno s lékařem. Maxulen je doplněk stravy, který vám pomůže lépe čelit negativním příznakům klesající hladiny mužského hormonu.