30683-69589054-web.jpg

Padesátníci v roce 1987 a v roce 2002:

Jsou jiní. Mají méně mužských hormonů. Zatímco padesátníci v roce 1987 vozili kočárky se svými vnoučaty, dnes část padesátníků takto hrdě vykračuje se svými dětmi.

Doba se zkrátka mění. Paradoxně ale platí, že v roce 1987 měli tehdejší padesátníci více mužských pohlavních hormonů než ti dnešní. My ale naštěstí s příznaky snižující se hladiny pohlavních hormonů umíme bojovat.

Studie, kterou vydal New England Reseach Institute mluví jasně. Úroveň hladiny primárních mužských pohlavních hormonů u mužů klesá. V letech 1987-2002 šlo o pokles zhruba o 1 % ročně. To znamená, že průměrný 65-letý muž v roce 1987 měl o 15 % vyšší hladinu mužských hormonů než muž ve stejném věku v roce 2002. Současná data nejsou k dispozici, ale je jasné, že dalších skoro 20 let stále se zrychlující hektické doby a dominance sedavé práce nám na síle nepřidává. 

Pokles hladiny mužského hormonu T je běžný – u všech mužů

Mužské pohlavní hormony jsou důvodem, proč jsme jako muži obvykle vyšší a statnější než ženy, máme hluboký hlas, výraznější ochlupení a roste nám svalová hmota. Na vrcholu, z pohledu množství těchto hormonů, jsme okolo dvacátých narozenin. Naopak okolo třicátin začíná množství primárního mužského hormonu v těle klesat. Tenhle proces je přirozený, ale… velmi často nijak příjemný.

Mnoho mužů má pocit, že jim najednou chybí síla, energie a chuť se pustit do něčeho nového. S poklesem hladiny hormonů klesá sexuální touha a po čtyřicítce ztrácí tělo průměrného jedince každý rok přibližně 3 % svalové hmoty, kterou nahrazuje v tkáních tukem.

Věk nezastavíte, s jeho negativní důsledky můžete bojovat

Chcete-li proti negativním dopadům snížení hladiny hormonů bojovat, nemusíte nutně podstupovat hormonální léčbu a konzumovat hormonální přípravky. Na trhu jsou k dostání i kvalitní doplňky stravy, které vám v boji proti negativním dopadům klesající hladiny pohlavních hormonů pomohou. Patří mezi ně i Maxulen®.

SLEVA 50% na první zásilku

Více zde

Složení

Semeno pískavice řeckého sena (Trigonella foenum-graecum extrakt), plnidla (uhličitan vápenatý, mikrokrystalická celulosa), oxid hořečnatý, protispékavé látky (oxid křemičitý, kyselina stearová, hořečnaté soli mastných kyselin), citronan zinečnatý, lešticí látka (hydroxypropylmetylcelulosa, glycerol), pyridoxin-hydrochlorid.

Maxulen® není přípravek pro růst mužského hormonu T. Tyto přípravky jsou na předpis a jejich užívání musí být konzultováno s lékařem. Maxulen je doplněk stravy, který vám pomůže lépe čelit negativním příznakům klesající hladiny mužského hormonu.

Doporučená denní dávka:

Doporučená denní dávka je 1 tobolka. Doporučená dávka by neměla být překročena. Uchovávejte v suchu a mimo dosah dětí. Doplněk stravy není náhradou pestré a zdravé stravy. Pokud užíváte léky na předpis informujte svého lékaře o užívání doplňků stravy. Maxulen obsahuje 30 tobolek. Užívejte s jídlem.